Atoderm PP Balsam

Pielea este cel mai mare organ protector al tău! Are grijă de tine, de sănătatea ta, dacă și tu ai grijă de ea, de nevoile ei. Pielea uscată, foarte uscată, cu xeroză (uscăciune) severă nu-și poate îndeplini în totalitate importantul rol protector pe care îl are. În ajutorul ei vine gama de îngrijire dermatologică ATODERM cu formule unice, inovatoare, brevetate de Laboratoarele Bioderma. ATODERM PP Balsam ultra-nutritiv este tratamentul bogat în ingrediente active pure, de care pielea ta are nevoie zi de zi.

Un produs inovator ce tratează intensiv pielea uscată, foarte uscată și xeroza severă, ATODERM PP Balsam este recomandat de medicii dermatologi atăt pentru adulți, cât și pentru copii. Datorită formulei unice patentate EcodefensineTM, produsul combate eficient proliferarea bacteriană responsabilă de agravarea uscăciunii pielii. Efectul intens anti-iritant și de calmare se datorează Zanthalenei, un ingredient activ extras din fructele arborelui chinezesc . Vitamina PP ajută la refacerea barierei lipidice, scutul natural al pielii împotriva germenilor și alergenilor, iar glicerina și vaselina aduc pielii uscate și foarte uscate hidratarea durabilă și echilibrul de care are nevoie.

Citește mai multe despre produs pe site-ul Bioderma Romania.

  • Reduce inflamația și senzația de mâncărime
  • Reface bariera cutanată
  • Susține echilibrul natural al pielii și previne erupțiile recurente
  • Consistența cremoasă facilitează absorbția rapidă
  • Asigură toleranță perfectă
  • Ameliorează calitatea vieții pacientului

Pentru toți adulții și copiii care își doresc “o piele fină ca de bebeluș”, ingredientele dermatologice din ATODERM PP Balsam sunt festinul de care pielea are nevoie. Cu o formulă hipoalergenică, fără parfum, conservanți sau parabeni, ATODERM PP Balsam este pasul care nu ar trebui să lipsească din programul de îngrijire al întregii familii.

Pasul 1: Curăță pielea blând, dar eficient, cu ATODERM Gel de duș

Pasul 2: Tratează și hrănește tenul și pielea corpului cu ATODERM PP Balsam

Pasul 3: Menține buzele netede și fine cu ATODERM Balsam de buze.

Aplică zilnic, dimineața și/sau seara, pe pielea curatată cu gelul de duș ATODERM. Textura mătăsoasă a balsamului se întinde cu ușurință, se absoarbe rapid în piele și nu lasă senzația de “peliculă grasă”. Balsamul se întinde cu ușurință, se absoarbe rapid în piele și lasă o senzație durabilă de confort. Îmbunătățește calitatea vieții pacientului.

CE SPUN CEI CARE AU INCERCAT PRODUSELE BIODERMA

Excelente produse! Perfecte pentru intreaga familie.

De ani buni folosesc mare parte din gama Bioderma (soluții micelare, fond de ten, gel de duș, protecție solară, loțiuni de corp) și, sinceră să fiu, nu îmî mai pot imagina viața fără Bioderma! Pielea mea este cea mai fericită!

Oana R.

Multumim Bioderma!

La munte și la mare crema e nelipsită din bagaje. Folosind crema de plajă pt bebeluși cu Fp 50 razele solare ne sunt o mângâiere , iar cu gelul de duș băița e o alinare.

Adina S.

Recomand cu drag!

Cele mai bune produse, le folosesc de foarte mult timp!

Doina S.