Atoderm. Fii autor de basm.


PIELEA ESTE CEA CARE ne inspiră în activitatea noastră de zi cu zi, astfel am creat o serie de evenimente dedicate îngrijirii pielii uscate sau atopice, evenimente care îi au în prim-plan pe copii și pe părinții lor.

Credem cu tărie în poveștile cu final fericit, tocmai de aceea am creat pentru voi lumea de basm Atoderm, o lume născută din dragoste pentru pielea atopică și pentru micuții care suferă de atopie.

Mămici, tătici și pitici, pe toți vă invităm în Miramagica Orășelul Copiilor, locul unde vă veți distra și veți învăța alături de Prințul Ato cum se îngrijește pielea atopică și cum rutina zilnică de îngrijire poate deveni plăcută și amuzantă. Aici fiecare prichindel va deveni personaj de basm, iar părinții vor participa la seminariile dedicate îngrijirii pielii și dermatitei atopice.

Mai multe detalii despre evenimente, dar și fotografii de la fiecare întâlnire veți găsi aici.

Vă așteptăm să vă înscrieți la evenimente prin completarea formularului de mai jos.

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca adresa mea de e-mail să fie introdusă în baza de date Bioderma, urmând ca ulterior să primesc informări constante pe e-mail cu privire la campaniile și produsele companiei.

Nume complet
Email
Telefon
Data de naștere a copilului
Numărul de participanți
Data evenimentului

Mesajul dumneavoastră a fost trimis. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

* Participarea la eveniment este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile.

** În cazul în care pentru data aleasă nu vor mai exista locuri disponibile, Organizatorul poate propune o altă dată de participare sau pot fi create liste suplimentare, cu rezerve.