Pielea este cea care ne inspiră în activitatea noastră de zi cu zi, tocmai de aceea am creat împreună cu rețeaua de sănătate Regina Maria o campanie dedicată părinților cu bebeluși și copii atopici.

Prin intermediul acestei campanii, poți beneficia de un preț special pentru consultațiile dermatologice pediatrice. Astfel, vei primi de la medicul specialist informații detaliate despre cum se îngrijește pielea atopică, dar și recomandări personalizate pentru rutina de îngrijire zilnică.

 

Cum poți beneficia de aceste servicii? Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:

1.     Descarcă aplicația mobilă Piele fericită, copil fericit.

      Aplicația este disponibilă atât pe Android: http://bit.ly/AplicatieAndroid, cât și pe IOS: http://bit.ly/AplicatieIOS

2. Apasă butonul Înscrie-te în program și completează datele personale: nume, prenume, e-mail, vârsta copilului și numărul de telefon.

3. Alege data la care dorești să faci programarea. Te rugăm să ai în vedere faptul că data solicitată pentru consultație la momentul înscrierii în aplicație este posibil să nu coincidă cu data la care operatorul din call center va găsi un loc disponibil.

Alege apoi orașul/sectorul în care dorești să te prezinți la consultație (conform listei din aplicație).

4. Notează codul generat pentru programare.

5. Sună în Call Center Regina Maria la numărul de telefon 021.9268 și programează-te utilizând codul de programare din aplicație.

Poți, de asemenea, să inițiezi un apel direct din aplicația mobilă, de la semnul de apel marcat cu roz.

Nu uita să îți notezi codul, înainte să suni, și să îl transmiți operatorului din Call Center. Confirmarea rezervării tale pentru o consultație cu preț redus se va face doar pe baza codului obținut din aplicație.

Și pentru că ne dorim să beneficiezi de cel mai bun tratament, în aplicație vei regăsi o secțiune în care ne poți oferi feedback referitor la consultație.

Vrem ca îngrijirea pielii atopice să fie cât mai simplă și ușor de urmat, de aceea îți vom veni în ajutor pentru a-ți facilita accesul la informații cu un înalt grad de acuratețe și la servicii medicale premium.

* Campania este valabilă conform regulamentului oficial de desfășurare (disponibil în aplicație).

** Locurile sunt limitate.

*** Consultațiile vor avea loc în rețeaua Regina Maria, în orașele existente în aplicație.

ALTE MITURI DESPRE DERMATITA ATOPICĂ